woensdag 24 maart 2010

White Trash feest

Het was weer eens zo ver, veel afhakers bij het JC eten, wat resulteerde in wederom een etentje met Smits et moi. Om al geheel in stemming te komen werd er goedkoop gegeten, voor een luttele 1,50 p.p. hadden wij toch een deghelijcke maaltijd. Na/tijdens het eten werd er nog even Star Wars gekeken en toen werd het tijd om de thema kleding aan te doen. Bij mij resulteerde dit in een vies witte tanktop met echte vet vlekken, trainingsbroek en een houthakkers blouse.

Voor onder weg waren er schulties, waar natuurlijk mee gespoten moest worden. Al drinkend kwamen wij de kroeg binnenlopen, die super aangekleed was. Een veranda, een caravan en natuurlijk de kapsalon annex tatoo shop. Bijna iedereen was in thema, waarvoor hulde, en iedreen gedroeg zich ook als een pauper.

Wat volgde was een zatte avond met foute muziek en pogingen om de veranda te slopen, waarin uiteindelijk Rinke slaagde, maar het moest bekopen met een verwijzing naar de deur. Tenslotte werd mij gevraagd of ik wilde naborrelen, maar aangezien het een grafzooi was ben ik maar rustig op huis aangegaan...

Grogans 'VO

1 opmerking:

  1. En wat was het een Grafzooi, maar wel een hele goede avond!

    Barbier niek, voor een perfect kaal hoofd!

    BeantwoordenVerwijderen