vrijdag 12 maart 2010

Jaarclub prestatie Viva la Vi

Gister was het dan zo ver, eindelijk de laatste jaarclub presentatie van het jaar. Hiervoor moest natuurlijk een cadeau gekocht worden. Al een paar weken zaten we met het idee om de jaarclub een hek cadeau te doen, omdat zij de laatste, dus de hekkensluiter zijn. Dit plan moest natuurlijk worden uitgevoerd, dus ging ondergetekende naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt, om voor een luttele 12,50 een hak aan te schaffen. Op het moment dat ik naar buiten liep bedacht ik dat het wel leuk zou zijn als we dat hek nog een extra bedoeling zouden geven. De jaarclub moet hem doorgeven aan de hekkensluiter van 2010/2011 en die weer aan die van het jaar daarop enzovoorts.

Na enige communicatie werd besloten om het hek te verfraaien met allerhande versieringen en logo's. Elke hekkensluiter krijgt een paaltje, en het hek kan dus tot 2023 mee. Na anderhalf uur arbeid van Hinsenveld en ondergetekende was het hek dan af, naar volle tevredenheid. Voor mij werd het weer tijd om het hek weer mee terug te nemen naar mijn huis, met als gevolg rare blikken van burgers en een lamme arm. Maar het resultaat mag er wezen:





Vooraleer wij naar Asterion konden was er eerst bij ondergetekende een semi-huisfeest(iedereen had een paar mensen uitgenodigd), wat resulteerde in een mexx partij tussen Smits en ondergetekende met Guiness. Tegen half twaalf werd het echt tijd om te gaan, en met een bkvo werd dit ook daadwerkelijk gerealiseerd. Toen wij ons aller betraden keken er veel rare blikken onze kant op, wij kwamen immersch binnenzetten met een hek. Na het aan verschillende mensen te hebben uitgelegd, begon de presentatie dan ook echt. Een filmpje, waarin de leden werden voorgesteld al dan niet in zeer foute kleding, werd vertoond en aan het eind kwam de naam in beeld: Viva la Vi. Tijd om de cadeaus te geven. Een hek blijkt toch wel een zeer geschikte tool om jezelf te verzekeren van een prominente plaats in de rij, maar op basis van ancieniteit ofzo, hebben we de Damesdisputen toch maar voor laten gaan. Na de felicitaties was het tijd voor bier!

Het feestje leek niet echt los te komen, mede doordat de jaarclub zelf hier niet echt veel aan bijdroeg. Dus werd er maar gewoon gepilst, totdat Hinsenveld afdroop met de melding dat hij af was. Hinsenveld was weg, en het begon zowaar op een feestje te lijken, de Kadmos tafel werd versleept en er werd (een poging gedaan tot) gedanst. Noemenswaardig feit is dat de eerstejaars jaarclubs hier zeer prominent bij aanwezig waren, van 5 van de 6 clubjes waren er minstens twee aanwezig. Een mooie manifestering van de eerstejaars jaarclubs der AEGEE-Enschede.

Tegen de tijd van de laatste ronde werd er besloten om nog een hapje te gaan eutuh, dit geschiedde bij de Snekkies, waar wij een bonte verzameling van mensen aantroffen: Tasters, Duitsers, Scholieren en mensen van niet Nederlandse afkomst. Niet veel later voegde Akker en Mathijs V. zich bij ons, en hebben we er nog een tijdje gezeten. Toen was het daadwerkelijk tijd om te gaan, na even te hebben gepraat met de glaslopers waren Smits en ik getuige van een ruzie tussen paupers, wat heel vermaeckelijck bleek.

Al met al toch een geslaagde avond.
Grogans 'VO

6 opmerkingen:

  1. En ik heb een dynamo gescoord...
    Was hun JC naam trouwens weer vergeten :o

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt ook, die had je opeens in je hand :P

    Weet nu ook niet of ik het wel goed heb geschreven....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hehe, klinkt als een goed einde! Die dynamo klinkt als een vaag verhaal! Eetsmakelijk morgen heren.

    Zalbaan de JC denken als ik de grogans pub een biertje drink!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij eisen een uitgebreid verslag van de Dublin trip en zeker van Grogan's pub.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Af en toe een twitterupdatetje van @nhinsenveld zou zeer welkom zijn, liefst met hele slechte foto's. :)

    Goed blog blog btw!

    BeantwoordenVerwijderen