zaterdag 6 maart 2010

Vrijdag brakdag

Na een zeer succesvolle donderdag avond. Begon de Vrijdag toch beduident minder goed. Mezelf voelende alsof ik geraakt was door een tram werd er toch maar besloten om de dag te beginnen. Eenmaal op de universiteit aangekomen bleek de projectgroep van Moes en ondergetekende een zeer gemotiveerd individu te bevatten. Punten pakken was ineens een stuk reëler.

De rest van de middag was eigenlijk niet noemens waardig. Toch werd er maar wel besloten om de JC-kleding aan te doen en ons voor te bereiden op een gezamelijke maaltijd. De heer Smits was eigenlijk niet van plan te komen, maar naar een zeer diepgaand gesprek van een aantal regels via internet was zijn mening verandert.

Wat normaal gesproken een goed recept is voor een foute avond, groene gillets en de heren Moes, Smits & Hinsenveld bijeen in combinatie met bier, bleek achteraf gezien niet te werken. Kenmerkend voor deze avond is het gebrek aan initiatief en lust om er toch een goede avond van te maken. Mede hierdoor bleek het feest in atak uitverkocht op het moment dat wij weg wouden gaan, gelukkig bestaat er twitter om zoon teleurstelling te voorkomen.

Vele momenten waarop gezegd werd te gaan en enkele tientalle nare films op internet later begaf het gezelschap zich wonderbaarlijk genoeg toch richting het centrum van ons mooi Enschede. Daar aangekomen kon er nog net meegedaan worden met een select gezelschap in Asterion voor een laatste biertje. Waar ongeveer na één uur na vertrek van Huize de Warme Bakker het gezelschap alweer huiswaarts keerde.

Een avond die niet noemenswaardig te noemen is en gekenmerkt wordt door alom afheid van de aanwezige mensen door een zeer goede kroegavond van de dag ervoor!

1 opmerking: