vrijdag 19 februari 2010

Jaarclub presentatie Ambigu

Zo waar te beginnen met deze koninghen avond. Het begon allemaal toen ondergetekende over de grogans-l zei dat hij het cadeau voor de(toen voor ons nog onbekende) jaarclub die 's avonds moest presenteren in Asterion, zou maken. Het idee was dat er een chocolade '2' werd gemaakt, omdat Wauw de tweede JC was die een brief inleverde en dit deden ze door hun brief in chocola vorm aan te bieden(die overigens zeer goed smaakte). Eenmaal bezig met maken van de vorm voor de chocola(pizza dozen 'VO) ging het best goed en zelfs na het smelten van de chocoladerepen van de Lidl hield de vorm goed stand. Een paar uur later, bij het bekijken van het resultaat, bleek het toch niet helemaal goed te zijn gegaan, iets met plastic tussen de chocola en het breken van de 2. Wat telefoontjes later was de oplossing gevonden: Niek zou nog wel wat in elkaar flansen.

Diezelfde avond werd maar eens besloten om tegen een uurtje of 11 via Niek(inclusief cadeau) naar Asterion te gaan, waar wij jammerlijk genoeg de Almanak presentatie misten, van JC genootje Davida. Waar wij wel op tijd voor waren was de JC presenatie. In de kroeg hing een net, met daarin een graflading aan ballonnen. Wauw was aanwezig met allemaal een letter op de buik. Later met de presentatie viel alles op z'n plek en bleek dat de letters samen de naam van de kersverse JC vormden: Ambigu. Tijd om te feliciteren, en vervolgens een poging doen om het fust soldaat te maken. Ondertussen werden er plannen gesmeed om iets te brassen, dit kon na het succes van dinsdag bij RaRa natuurlijk niet uitblijven. Onopvallend als altijd wist Paul een Action tas met een heleboel units te brassen. De brief moet op moment van schrijven nog gemaakt worden, dus later meer hierover.


Toen was de tijd gekomen dat een gebroken Niek en ondergetekende moesten tappen, na de laatste biertjes van het fust(sneller dan dinsdag!) kon er weer gewoon getapt worden. Hoewel alle ingrediënten voor een feestje aanwezig waren(veel mensen, gratis bier en dansmuziek), wilde het feestje maar niet loskomen. Een amusante avond volgde, met onder andere de Heer Roelen die een paar keer kwam langs strompelen en later spoporloos was, de Heer van Stratum, die als een echte verkoper de laatste La Trappe's wist te slijten en een kSB'er achter de bar. Toen de tijd rijp was voor de schoonmaak, werd er door de JC schoongemaakt, de Heer Roelen werd weer teruggevonden, Niek was al weg, want hij was af(lees: om 12 uur met de auto richting Delft voor de Dies)en er moest nog afgedroogt en gepoetst worden. Dit was redelijk snel klaar, dus kon er op een kruk op het podium gezeten worden om te aanschouwen hoe de JC alles schoonmaakte. Het tempo lag niet zo hoog, maar na een demonstratie van de skills van de Heer Kleiboer was de vloer in no time schoon, een jaar SB, dat merk je wel.


Tappers duo Hinsenveld & Moes


Omdat er iets was met tentamens voor de helft van de Jaarclub, waardoor ze allemaal naar huis gingen, werd er slechts met een select groepje nageborrelt. Er kwam van alles voorbij: koninghen muziek, de mex beker, shut the box en een heleboel mixjes. Uiteindelijk werd besloten om te wachten tot 8 uur, want dan zou immers de Jumbo opengaan. De Pakkerij werd om half negen verlaten, waar wij een bestuurder aantroffen die reeds naar kantoor ging. Eenmaal aangekomen bleek dat de frikandelbroodjes nog in de oven zaten, maar daar wilden wij graag op wachten. Tijdens het wachten kwam er nog een medesjaars langs die blijkbaar al ochtend boodschappen deed, en werd er koffie(lees: warm water?) uit de koffie automaat gehaald, tot een vriendelijk meisje ons de broodjes kwam brengen(hulde voor de service van de Jumbo!). De broodjes werden verorbert op de trap, tot ons oog viel op de gele jumbo kinder bus, waar natuurlijk in gereden moest worden. Na deze dolle rit, maakten we de heropstanding van de Heer Roelen mee, die na aanwijzingen van de bestuurder die reeds op kantoor was, ons gevonden had bij de Jumbo. Na de verhalen over de bus wilde hij ook graag, maar dit keer samen met de nog andere aanwezige SB'er(laatste bindingsactiviteit?). Dat dit natuurlijk nooit goed kon gaan stond natuurlijk vast. De bus begon te kraken en te piepen, dus werd de bus snel half verlaten, waardoor de Heer Roelen nog een keer alleen kon genieten. Toen was het inmiddels half 10 en werd het tijd dat we maar eens naar huis gingen.


Vermaek alom

5 opmerkingen:

  1. Toch jammer dat ik hier een hoop van heb gemist.

    De units uit de Actiontas
    -big ass Belgische melkchocoladereep
    -goedkope plastic super tele bal uit Italië
    -foam speelkaarten(56 stuks)
    -Een leesbril uit de enige echte ReadingGlasses collection. Anderhalf dioptrie.
    -12 party roltongen
    -4 spellen(kwartet, kwartet, kwartet en kwartet) in 1: Harry Potter & the order of the phoenix. Voor vier jaar en ouder
    -Pot met goudvissenvoervlokken die ook je water helderder maken.
    -Een ambiguë indigo-blauwe thaise mok van Bric-a-Brak met een lulverhaal erop geschreven, dat het een soort lul-van-de-week trofee voor de jaarclub moet worden. Taart in de binnenkant.

    Al met al een flinke buit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een aardige buit, nu nog de tegenprestatie....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb wat gemist tijdens de naborrel,.. net op een moment dat de gebrokenheid mij verliet moest ik toch ech vertekken om huiswaarts te keren.

    Volgende keer beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Uiteraard, kijk nu al uit naar de volgende donderdag late tapdienst

    BeantwoordenVerwijderen