woensdag 17 februari 2010

De brief aan RaRa

De brief aan RaRa

Jaarclub Grogans
Dr. J. Van Damstraat 198
7523 XT ENSCHEDE
Telefoon: 06 – 49 936 487
E-mail: jcgrogans@gmail.com
Jaarclub RaRa
T.a.v. Weledelgeboren Vrouwe E. Beekhof
Weerseloseweg 123
7522 PR ENSCHEDE

Enschede, 17 februari 2010
Ons kenmerk: Br-Ra-01
Betreft: Tegenprestatie krijtkoe
Geachte jaarclub RaRa,
Allereerst wederom van harte gefeliciteerd met het oprichten, de erkenning en de geslaagde presentatie van jullie jaarclub. Als laatste jaarclub van lichting 2009 de brief aan het Board der AEGEE-Enschede aanbieden maar toch als tweede jaarclub presenteren, met een tijdsspanne van slechts iets meer dan twee weken tussen beide heugelijke gebeurtenissen, is zeker een prestatie om trots op te zijn.
Tijdens de presentatie van een jaarclub krijgt een ieder natuurlijk veel nieuwe indrukken. Je staat daar op het podium voor het aangezicht van de ganse vereniging, je doet iets leuks en gooit er een fust in. Alsof dat niet genoeg is komt vervolgens die ganse vereniging het podium op dringen om je te komen feliciteren en vage verhalen te houden bij, in meer en mindere mate, onzinnige geschenken. Op een zulkdanig moment is je aandacht natuurlijk snel afgeleid van je kersverse jaarclubeigendommen, hetgeen er spijtig genoeg toe heeft geleid dat wij Grogans de kans zagen om jullie fraaie krijtkoe te ontvreemden. Hetgeen ook niet erg wonderlijk is aangezien het voorwerp expliciet uit jullie onbeheerde schatemmer stak.
Nu hoopten wij dat jullie je lesje wel geleerd zouden hebben na het ontvreemden van jullie zwarte rund, maar toch wisten jullie niet te voorkomen dat wij er later op de avond met jullie PCSA matras vandoor gingen. Gelukkig voor jullie had geen van ons een nieuwe liglap nodig en eindigde de matras voor de ingang van een niet nader te noemen sociƫteit.
Om jullie te leren beter op jullie kostbaarheden te passen, en omdat wij het een erg nuttig gebruiksvoorwerp vinden om ons boodschappenlijstje mee bij te houden, kunnen wij julle geliefde object helaas niet eenvoudigweg wedergeven.
Met het oog op de harmonieuze banden tussen onze beide jaarclubs, hadden wij reeds met jullie afgesproken om een keer gezamenlijk te gaan eten/borrelen. Aangezien wij jullie de metalen holhoornige niet zomaar terug kunnen geven, hebben wij besloten om deze amicale afspraak om te zetten in een tegenprestatie.
Het regelen van het etentje in passende sfeer met eventuele borrel laten we daarom geheel aan jullie over. Pas wanneer wij voorzien zijn van een goedsmakend feestmaal en uiteraard na het spelen van een aantal goede spelen ‘Rara, Wie is het?” zullen wij het retourneren van de os in overweging nemen. De dag (dins- of woensdag?), datum en tijd mogen jullie bepalen.
Geniet na van een mooie avond, en beterschap gewenst aan Vrouwe Van Zijp en eventueel andere RaRa’s die zich na deze topavond niet zo goed voelen.
Hoogachtend,
Grogans
Carmen Postma
Davida Flinsenberg
Felicity Shuttleworth

Paul Smits
Wouter Moes
Yanan Mulder

2 opmerkingen: